Mε 5 ολόκληρες απουσίες παικτών αλλά και χωρίς τον προπονητή του, τον Βασίλη Νιπεργιάλη, αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί της Ρόδου ο ΑΣΣ Αμαλιάδας για τον εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Συγκεκριμένα, η Σφήκα θα παρουσιαστεί κόντρα στους πρωτοπόρους της λίγκας δίχως την παρουσία των Αγραπιδάκη, Μπουγά, Σώκου, Πέππα και Βασιλείου, οι οποίοι είτε λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουν να παραστούν στο εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πολλές απουσίες και τον Βαγγέλη Κιούφη στον πάγκο ταξιδεύει στην Ρόδο ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Με πολλά προβλήματα αφού θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους (υποχρεώσεων , στρατού και σχολείου ) οι Αγραπιδάκης, Μπουγάς , Σώκος , Πέππας , Βασιλείου ταξιδεύει για την Ρόδο ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και θα “πετάξει” αύριο το πρωί για το νησί της Ρόδου όπου το απόγευμα στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Διαγόρα .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα της Αμαλιάδας είχε πετύχει μεγάλη νίκη με σκορ 52-48 .
Στον πάγκο της ομάδας θα καθήσει ο Βαγγέλης Κιούφης αφού ο Βασίλης Νιπεργιάλης δεν θα ταξιδέψει για την Ρόδο λόγω προσωπικού προβλήματος .

Στόχος μια καλή εμφάνιση και η επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς αφού την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Αμαλιάδα».