Δυναμικά θέλει να μπει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ο ΟΦΗ, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου να «αναρριχάται» στις εθνικές κατηγορίες, όπως τονίζει ο Μάνος Σφακιανάκης. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, με δηλώσεις του στο basketaki.news, αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου, ο οποίος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, μέσα από την ανάδειξη των παικτών που αποτελούν «προϊόν» των Κρητικών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έχουμε ξεκινήσει κάποιες επαφές με παίκτες τόσο εγώ όσο και το προπονητικό team που απαρτίζεται από τους Γιάννη Κόκκινο και Μάνο Καρλάφτη. Έχουμε την στήριξη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ με επικεφαλής τους Τάκη Χωραΐτη και Σίμων Καμπάκα, όπως και του προέδρου Γιάννη Δανδάλη».
 
Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Θέλουμε να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής, υπολογίζουμε στα δικά μας παιδιά.Έχουμε όλη την διάθεση να φτιάξουμε ένα όσο δυνατόν ανταγωνιστικό σύνολο γίνεται, έχοντας πάντα την στήριξη του κόσμου μας που είναι δίπλα στον ΟΦΗ και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Υπάρχουν νέα άτομα που έχουν πλαισιώσει την επιτροπή και θέλουν να βοηθήσουν απλά τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες.Εξακολουθούμε να είμαστε ανοιχτoί σε όποιον θέλει να βοηθήσει και να στηρίξει την ομάδα. Γιατί ο ΟΦΗ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχει την δύναμη να αναγεννηθεί από τις στάχτες του».