Την Δευτέρα (22/8) ξεκινάει την προετοιμασία της η Δάφνη Δαφνίου η οποία θα αγωνιστεί με πολλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ υπό τον coach Μάριο Δεσποτάκη, και έχοντας μια ικανή διοίκηση στο πλευρό της.

Για αυτό το ξεκίνημα μίλησε στο basketblog.gr ο έμπειρος τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάκης Σωφρονίαδης, δηλώνοντας την πεποίθηση του πως βασικός στόχος της ομάδας του Χαϊδαρίου είναι μια θέση μέσα στην πρώτη τριάδα: «Η πεποίθηση μου είναι ότι η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά έχοντας πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή, όσο και στους παίκτες που έχουμε επιλέξει. Στην ομάδα υπάρχει διοικητική σταθερότητα, και στόχος μας είναι ξεκάθαρα η πρώτη τριάδα και να πρωταγωνιστήσει η ομάδα».

Στη συνέχεια απεύθυνε έκκληση στον κόσμο του Χαϊδαρίου, καλώντας τον να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της Δάφνης: «Θέλουμε τον κόσμο του Χαϊδαρίου κοντά στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται την φετινή χρονιά, και να γίνει η έδρα μας σε εισαγωγικά ο «εφιάλτης» των ομάδων που θα έρχονται να παίξουν στην έδρα μας. Το μυστικό της περσινής μας επιτυχίας ήταν το κλίμα στην ομάδα, και θα ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος της ότι δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους της, καθώς υπάρχουν και ορίζοντες αλλά και όραμα»

Τελειώνοντας μίλησε για το όραμα των διοικούντων της ομάδας, αλλά και για την σύνεση που διακατέχει τις κινήσεις τους: «Οι άνθρωποι που στηρίζουν την Δάφνη, οι επιχειρηματίες Βασίλης Νέγρης που είναι και ο πρόεδρος και ο Ντένις Γαλανός στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύουμε βρίσκονται τα τελευταία χρόνια κοντά στην ομάδα, στηρίζοντας την έμπρακτα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι πυροτέχνημα και είναι πιστοί στην ομάδα. Το μυστικό τους είναι ότι έχουν μάθει να απλώνουν τα πόδια τους ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα τους, μην κάνοντας υπερβολές, και έχοντας ένα μπάτζετ που μπορούν να καλύψουν, με το όραμα τους και οι φιλοδοξίες τους να φτάνουν πολύ ψηλά για την ομάδα που είναι τυχερή που έχει τέτοιους παράγοντες».