Όπως σας είχαμε αναφέρει από χθες το μεσημέρι, αρκετά πιθανό μοιάζει το σενάριο το ματς στη Μάνδρα να ήταν το τελευταίο για τον Παύλο Νόντα, καθώς δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ακάδημου. Η υπόθεση, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, καθώς ο Έλληνας προπονητής θα πρέπει πρώτα να προβεί στις απαραίτητες συζητήσεις με τη διοίκηση και τους παίκτες της μεσσηνιακής ομάδας, προτού λάβει τις αποφάσεις του.

Σε συνομιλία που είχε το Basketblog.gr μαζί του, μας διευκρίνισε πως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται κάποιος εντός του συλλόγου, τόσο για τη μέχρι τώρα πορεία στη Γ’ Εθνική, στην οποία έχει δείξει άκρως μαχητικός, όσο και για τη συμμετοχή των παικτών στο σύνολο. Από όλες τις πλευρές, μάλιστα, πραγματοποιείται μία γενναία προσπάθεια, βάσει δύο δεδομένων, αφενός ότι τα οικονομικά δε βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παραγόντων της ομάδας, αφετέρου ότι οι παίκτες οφείλουν, όπως είναι λογικό, να είναι συνεπείς στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που περιρίζουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε όλες τις προπονήσεις. Τα στοιχεία αυτά καταστούν δύσκολη, όποια προετοιμασία για τη σκληρή συνέχεια που έρχεται, μιας και ο Ακάδημος πρέπει να παλέψει περισσότερο από ποτέ τις επόμενες αγωνιστικές, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός μέχρι το φινάλε, στη “μάχη” της αποφυγής του υποβιβασμού.

Γι’ αυτόν το λόγο, οι συζητήσεις θα εξάγουν σύντομα συμπέρασμα, για το αν η ομάδα θα συνεχίσει στο αγωνιστικό κομμάτι, ως έχει, ή αν θα έχουμε άμεσες εξελίξεις.