Ο Άρης Πετρούπολης δεν κατάφερε να φανεί συνεπής στο… ραντεβού του με το τραίνο της παραμονής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, κι έτσι από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Οι αποχωρήσεις είναι αρκετές και σε αυτές εντάσσεται και ο Αντώνης Κυρίτσης.

Μετά από μια διετία σημαντικής προσφοράς στο αθηναϊκό σωματείο, ο πολύπειρος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις της πεντάδας (σμολ φόργουορντ, πάουερ φόργουορντ, σέντερ), δεν θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Οι ενδιαφερόμενοι είναι ήδη αρκετοί, καθώς οι υψηλές του παραστάσεις τον καθιστούν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα των ομάδων που έχει αγωνιστεί. 

Οι παραστάσεις που κουβαλάει είναι τεράστιες, καθώς ξεκίνησε από τη μεγάλη μπασκετική σχολή των Αμπελοκήπων της δεκαετίας του ’90 που είχαν… καταπιεί όλες τις κατηγορίες από τα τοπικά της ΕΣΚΑ μέχρι την Α1 και στη συνέχεια έκανε σημαντική καριέρα σε ομάδες όπως η Γ.Ε. Πύργου, ο Πανελευσινιακός, η ΑΕΚ Άργους, το Ποσειδώνα Καλαμάτας, τον Αργοναύτη Ραφήνας, Κάδμο Θήβας, ICBS, Μίλωνα, Παγκράτι, Ηρακλή Κοζάνης, Ηρακλη Θεσσαλονίκης, Ε.Α. Πατρών, Μανδραϊκό , Σπαρτιατικό και πρόσφατα Άρης Πετρούπολης.. Επί 25 συναπτά έτη αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει!