Την παραίτησή του υπέβαλε στην Πεύκη ο Μάριος Δεσποτάκης. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της αθηναϊκής ομάδας της Γ’ Εθνικής, ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω των social media, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, που “έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια που έχω επιδείξει σε όλη μου την πορεία στο μπάσκετ ως προπονητής και κυρίως ως άνθρωπος”.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Μάριου Δεσποτάκη στο Facebook:

«Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου στον πρόεδρο της Πεύκης. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια που σε όλη μου την πορεία στο μπάσκετ, έχω επιδείξει ως προπονητής και κυρίως ως άνθρωπος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Θεόδωρος Μακρυνιώτης, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας ήταν ΚΥΡΙΟΣ, αξιοπρεπέστατος και φερεγγυότατος.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό μου και τους παίκτες μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και η οποία μας απέφερε την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στην Α’ ΕΣΚΑ και την συμμετοχή μας στον Τελικό του Κυπέλλου, (ο οποίος δυστυχώς δεν έγινε ποτέ λόγω του lockdown).

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή συνέχεια».