Ο ΑΟ Πεύκης ήταν ο μεγάλος νικητής των αγώνων κατάταξης της Γ’ Εθνικής, καθότι κατέλαβε την πρώτη θέση απέναντι σε ισχυρές ομάδες όπως ο Διαγόρας Ρόδου και η Δάφνη. Η πρωτιά αυτή την μετατρέπει σε πρώτη επιλαχούσα για να καλύψει κάποια κενή θέση το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής, άρα είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει του χρόνου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς κάθε χρόνο προκύπτει ένα τουλάχιστον κενό.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του συλλόγου από τα Βόρεια Προάστια ο Δημήτρης Κορκοσόυρας μέσω ανάρτησής του στο Facebook ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα, υλοποιώντας όμως την υπόσχεση για άνοδο στην Β’ Εθνική. Στο αντίο του αυτό ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του σωματείου όπως οι προπονητές οι συμπαίκτες του κι ο πρόεδρος. Μάλιστα ο έμπειρος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Ρέντη, από την οποία έχει ανακοινωθεί ήδη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετά από 3 χρόνια ήρθε κ ώρα του τελευταίου αγώνα με την Πεύκη, όταν με έπεισε ο Christos Stragkas να έρθω στην ομάδα δώσαμε στο πρόεδρο μια υπόσχεση να πάμε την ομάδα από Α τοπικό στην Β εθνική και σήμερα κατά 99% επιτεύχθηκε. Σας ευχαριστώ όλους, προπονητές βοηθούς συμπαίκτες ένα κλικ λίγο πανω Stavros Filippo Alexos Apost Dimitris Tsakiris Danyalex Alexiades και φυσικά τον πρόεδρο».