Η “εκτός προγράμματος” ήττα από τον Τελεθριακό στην Καλλιθέα έμελλε να είναι η τελευταία του Γιάννη Παύλου στον πάγκο του Ικαρου. Δύο ημέρες αργότερα η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο Ικαρος άρχισε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με δύο ήττες σε τρεις αγώνες στον 2ο όμιλο και βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση προπονητή. Αν και η διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας δίνει στο σύλλογο της Καλλιθέας το περιθώριο να μη βιαστεί, όλα δείχνουν ότι ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί σχετικά γρήγορα.

Η ανακοίνωση του Ικαρου Καλλιθέας:

«Coach σε ευχαριστούμε!!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον coach Γιάννη Παύλο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας.Πριν 2,5 χρονια ανέλαβε τον Ικαρο σε δεινή βαθμολογική θέση κ τα κατάφερε μαζί με τους αθλητές πραγματοποιωντας εξαιρετική πορεία να παραμείνει η ομάδα εύκολα στην Α εσκανα.

Ο ιδιος και οι παιχτες του εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο και καταφεραν να γινουν πρωταθλητες κ μάλιστα αήττητοι και να πανηγυρισουν την ανοδο στις εθνικες κατηγοριες.Ηταν ενας απο τους σημαντικοτερους αρωγους για την ανακαμψη της ομαδας του Ικαρου Καλλιθεας..Το ηθος του και οι ικανοτητες του αποτελούν εχέγγυα για την επαγγελαματικη του καριέρα.

Του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες! Τελος η πορτα της ομαδις μας θα ειναι πάντα ανοιχτή».