Ο Γιώργος Γιαννουζάκος φαίνεται να είναι έτοιμος να παρατήσει τα παρκέ και την ενεργό δράση. Ο 43χρονος είχε αρχικά συμφωνήσει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Α.Ο.Κ. Βέροιας, όμως τελικά θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Βέροιας, ο Γιαννουζάκος θα αναλάβει Γενικός Αρχηγός στον Ηρακλή. Η ομάδα της Ημαθίας ευχαρίστησε τον 43χρονο για όσα έχει προσφέρει  και δηλώνει περιφανή που τον είχε στο έμψυχο δυναμικό της.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.Κ. Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Γιαννουζάκο για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς ο ίδιος αποδέχθηκε τη νέα πρόκληση στην καριέρα του να αναλάβει Γενικός Αρχηγός στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητή που για δύο σεζόν προσέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ 2017 και στην παραμονή στη Γ εθνική την επόμενη χρονιά και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα σε αυτό το τεράστιο βιογραφικό και σε αυτή την πορεία στο ελληνικό μπάσκετ και συνεχίζουμε να θεωρούμε τον Γιώργο μέλος της ομάδας μας και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά