Εντατικά φροντιστήρια κάνουν στους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς οι νέοι προπονητές του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Χατζούλης και Άλκης Μιχαηλίδης προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να αφομοιώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται την φιλοσοφία τους και να μαθαίνει τα νέα πλάνα που έχουν καταρτίσει.

Η ομάδα έκανε χθες (21/2) βραδινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να αρχίσει να αρχίσει να μαθαίνει τους νέους τεχνικούς ηγέτες της και να αρχίσει να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στον ρυθμό του εκτός έδρας αγώνα που την περιμένει με αντίπαλο την ΜΕΝΤ και να αρχίσει να ανακάμπτει και να ξεπεράσει την αγωνιστική κάμψη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την προπόνηση της ομάδας:

Mε μια βραδινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη ΜΕΝΤ. Το πρόγραμμα της σημερινής μέρας (21/2) έγινε υπό τις οδηγίες των Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη.

Οι δύο τεχνικοί ξεκίνησαν… ταχύρρυθμα μαθήματα στους καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς προκειμένου οι τελευταίοι να αφομοιώσουν το γρηγορότερο δυνατό την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητικού διδύμου της ομάδας.

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ