Οι άνθρωποι της διοίκησης της Ευκαρπίας έχουν το βλέμμα τους στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς θέλουν να βάλουν τις βάσεις έτσι ώστε η ομάδα να ισχυροποιηθεί και να έχει σημαντικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη, όμως, έχουν το μυαλό τους και στο να κρατήσουν στην ομάδα βασικούς παίκτες που αποτέλεσαν σημαντικά γρανάζια της μηχανής του συλλόγου στην περασμένη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση προσέγγισε τα αδέλφια Γκαβέζου, τα βρήκε μαζί τους και έτσι ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι οι Αντώνης και Αριστείδης Γκαβέζος υπέγραψαν αμφότεροι νέα συμβόλαια και θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό της Ευκαρπίας και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντώνης Γκαβέζος ήταν ήδη τρία χρόνια στην ομάδα και η επόμενη χρονιά θα είναι η τέταρτη στην Ευκαρπία, ενώ ο αδελφός του, Αριστείδης Γκαβέζος ήρθε φέτος στην ομάδα και η επόμενη σεζόν θα είναι η δεύτερη. Μάλιστα αμφότεροι είχαν αποκτηθεί από τον Μαντουλίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευκαρπίας για τους Αντώνη και Αριστείδη Γκαβέζο:

«Ανανεώθηκε η συνεργασία μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τον Καλαθοσφαιριστή Αντώνη Γκαβέζο (SF 1997, 1.96), καθώς και τον Αριστείδη Γκαβέζο (SF 1999, 1.95), τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».