Η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο Νότου δείχνει να ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά αφού Πόλις Καλλιθεάς και Εθνικός Πειραιώς έχουν τον πρώτο λόγο για άνοδο στη Β’ Εθνική. Στην αυλαία του β’ γύρου, οι “πράσινοι” υποδέχονται την Καλαμάτα όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, ενώ, από την πλευρά του, το συγκρότημα του Πέτρου Αναγνωστόπουλου κοντράρεται εκτός έδρας με το “ανεβασμένο” Κρανίδι.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την πορεία των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία. Εκεί, ο τοπικός Ολυμπιονίκης φιλοξενεί το Αγρίνιο, το οποίο ψάχνει την εκτός έδρας νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει να πετύχει η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στον ουραγό Ποσειδώνα, ενώ το Χαλάνδρι θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του υποδεχόμενο τον Κεραυνό Αιγίου.

Τέλος, το Γαλάτσι αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζάκυνθο κυνηγώντας το δίποντο που θα το κρατήσει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις, εν αντιθέσει με τους “ερυθρόλευκους” που αναζητούν την εκτός έδρας νίκη για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών.

Το πρόγραμμα:
Γαλατσίου (14:30) Γαλάτσι – Ζάκυνθος (Μπλέτσας – Μπανασάκης)
Εθν. Αντίστασης (17:00) Πόλις Καλλιθέας – Καλαμάτα (Μαρνελάκης – Ρίζος)
Ν. Περκίζας Χαλ. (17:00) Χαλάνδρι – Κεραυνός Αιγίου (Μακρής – Γιαννακουδάκης)
2ο Λ. Αμαρουσίου (17:00) Νίκη Αμαρουσίου – Ποσειδώνας (Κάλφα – Χουγιάζος)
Ερμιόνης (17:00) Κρανίδι – Εθνικός Πειραιώς (Σοφιανόπουλος – Κρεσταινίτης)
Αρχ. Ολυμπία (17:00) Ολυμπιονίκης – Αγρίνιο (Ραχιώτης – Φασόλης)

Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες): Πόλις Καλλιθέας 21, Εθνικός Πειραιώς 20, Νίκη Αμαρουσίου 19, Γαλάτσι 19, Ζάκυνθος 17, Κεραυνός Αιγίου 16, Αγρίνιο 16, Χαλάνδρι 16, Καλαμάτα ’80 16, Κρανίδι 15, Ολυμπιονίκης 12, Ποσειδώνας 11.