Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα τη βρει στη Β’ Εθνική, εξέδωσε η Ασπίδα Ξάνθης. Η τιμή τους βρίσκεται στα 40 ευρώ και αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες των Θρακιωτών, οι οποίοι ήδη ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Η Ασπίδα Ξάνθης κάνει πράξη το «όλοι μαζί μπορούμε», διανύοντας συνεχώς ανοδικά βήματα στην πυραμίδα του ελληνικού μπάσκετ. Έχοντας στο πλευρό μας εκατοντάδες ανθρώπους που μας στηρίζουν, χαίρονται με τις συνεχόμενες επιτυχίες, είναι περήφανοι για τη διαδρομή του συλλόγου και συμμετέχουν για να δυναμώσουν την προοπτική, σχεδιάζουμε το μέλλον. Με την ηθική και οικονομική στήριξη όλων, η Ασπίδα Ξάνθης διεκδικεί ακόμα περισσότερα.
 
Κλείσε τώρα εισιτήριο διαρκείας για τη Β’ Εθνική κατηγορία κι έλα να ζήσουμε το όνειρο μαζί. Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ και περιλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Ανεβήκαμε για να πρωταγωνιστήσουμε και σας θέλουμε δίπλα μας! Όλοι μαζί μπορούμε. Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά 19.00-21.30 στο γήπεδο του Ευμοίρου. Πληροφορίες στα τηλ.: 6932231441, 6979726381».