Η ομάδα του Τελεθριακού αλλάζει τα δεδομένα του και τις ισορροπίες εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις νέες μεταγραφικές κινήσεις του. Ο λόγος για τους Γιάννη Γκρινιάρη, Σωκράτη Γκιζόγιαννη και Αλέξη Πανταζή

Οι τρεις τους αγωνιζόντουσαν και φέτος μαζί στην ομάδα του Άρη Θήβας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αποτελούν μαζί έναν εξαιρετικό συνδυασμό συνδυάζοντας εμπειρία και ταλέντο ταυτόχρονα. Πλέον θα είναι και πάλι συμπαίκτες στην ίδια κατηγορία, όμως σε διαφορετική ομάδα, αυτή του Τελεθριακού.

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης είναι 38 ετών, καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες με αρκετές ομάδες φτάνοντας μέχρι και στα “σαλόνια” της Α1. Έχει αγωνιστεί στους εξής συλλόγους: ΑΓΕΧ, Μακεδονικός, Λαμία, Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Αρκαδικός, Ηράκλειο, Κύμη, Χολαργός, ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Άρης Θήβας.

Ο Γιάννης Γκρινιάρης είναι 36 ετών, αγωνίζεται στη θέση του playmaker και επίσης μετράει πολλές συμμετοχές με τρομερές διακρίσεις στο παρελθόν σε εθνικές κατηγορίες της χώρας. Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: ΑΓΕ Χαλκίδας, Γ.Σ.Χαλκίδας, Νικόπολη, Έσπερο Λαμίας, Γ.Σ.Κύμης, Κάδμο, Ερμή Σχηματαρίου και Άρη Θήβας.

Ο Αλέξης Πανταζής είναι 31 ετών και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ. Έχει αγωνιστεί σε: ΑΓΕ Χαλκίδας, Γ.Σ.Χαλκίδας, Κύμη, Κάδμος, Ερμής Σχηματαρίου και Άρης Θήβας.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Τελεθριακού στο stereabasket για την τριπλή μεταγραφική κίνηση της ομάδας του:

 ”Θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στη Γ’ Εθνική και οι στόχοι μας δεν περιορίζονται μόνο στην παραμονή, αλλά θέλουμε και μπορούμε να έχουμε αξιώσεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό το μαρτυρούν άλλωστε οι παίκτες που αποκτήσαμε, αθλητές με εμπειρία στις Εθνικές Κατηγορίες που μαζί με το ντόπιο στοιχείο που θα φέρει τον ενθουσιασμό και το πάθος, φιλοδοξούμε θα δημιουργήσουμε ένα ισορροπημένο σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό προς όλους τους αντιπάλους. Θα κάνουμε άλλη μια προσθήκη έμπειρου παίκτη και κάπου εκεί θα κλείσει το ρόστερ μας. Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια. Το μπάσκετ της Β. Εύβοιας βρίσκεται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο, και θέλουμε τη βοήθεια τους όχι μόνο οικονομικά με την αγορά κάποιων διαρκείας, αλλά πρώτα απ’ όλα τη φυσική τους παρουσία στο γήπεδο για να μας ενισχύσουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, σε μια χρονιά ορόσημο για εμάς”.