Το δύσκολο πρόγραμμα του Κορωπίου στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος συνεχίζεται με… αμείωτη ένταση καθώς αυτή την Κυριακή (11/11) οι νεοφώτιστοι κοντράρονται εκτός έδρας με τον Παπάδο Γέρας. Τα πράγματα είναι εκ προοιμίου δύσκολα για το συγκρότημα του Φάνη Αποστολάκη και γίνονται ακόμα δυσκολότερα σε περίπτωση απουσίας του Αλέξη Γριμπαβιώτη.

Ο πολύπειρος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες, με τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι να κρίνεται στην αυριανή -τελευταία- προπόνηση. Τις τελευταίες ημέρες ο 33χρονος σέντερ έχει ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Στο στρατόπεδο του Κορωπίου γνωρίζουν καλά πως δεν είναι σε θέση να ρισκάρουν τη συμμετοχή του καθώς ενδεχόμενη υποτροπή θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, ο κόουτς Φάνης Αποστολάκης θα τον έχει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παπάδο, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.