Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της Αργύρη Δημάκη, η Ελπίδα Αμπελοκήπων προχώρσε σε τέσσερις νέες μεταγραφικές κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για την προσθήκη των αθλητών Πασχάλη Παπαπασχάλη, Παναγιώτη Λογοθέτη, Δημοσθένη Κεραμάρη και Ηρακλή Φωτιάδη στις “τάξεις” της ομάδας του Φοίβου Γυμνόπουλου

Ο Παπασχάλης είναι μόλις 18 ετών, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Δέκα, Ερμής Λαγκαδά και Αίαντας Ευόσμου.

Ο Λογοθέτης είναι 19 ετών, έχει ύψος 2,07 και αγωνίζεται ως σέντερ. Στο παρελθόν είχε βρεθεί στις εξής ομάδες: Προμηθέας Πατρών, Ίκαρος Καλλιθέας, Ελευθερούπολη και ΧΑΝΘ.

Ο Κεραμάρης είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,98 και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ. Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των παρακάτω ομάδων: Α.Ο.Α. Αλεξανδρούπολης, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδης και Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Φωτιάδης είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως είναι τα Αστέρια και το GBA.

Δείτε τις δηλώσεις του Παπασχάλη: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στόχος μου είναι, βήμα-βήμα και με καλή προπόνηση και αγωνιστικό χρόνο, να φτάσω ψηλά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς Φοίβο Γυμνόπουλο και στον συνεργάτη του κόουτς Διονύση Αγγέλου και πιστεύω πως ήταν η ιδανική επιλογή για την εξέλιξή μου».

Δείτε τις δηλώσεις του Λογοθέτη:

«Ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε και πιστεύω ότι με την καθοδήγησή του θα πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Ο λόγος που επέλεξα την Ελπίδα είναι το πάθος και ο ζήλος του προπονητή για δουλειά με νέους αθλητές».

Δείτε τις δηλώσεις Κεραμάρη:

«Ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή μου να έρθω σε ένα οργανωμένο και φιλόδοξο σωματείο όπως η Ελπίδα. Αν και έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, επέλεξα να δουλέψω με τον κόουτς Γυμνόπουλο, η δουλειά του οποίου είναι γνωστή για τα αποτελέσματα εξέλιξης όλων των παικτών με τους οποίους έχει συνεργαστεό. Έχω μεγάλο κίνητρο και θέλω μέσα από τη δουλειά να φτάσω ψηλά».

Δείτε τις δηλώσεις του Φωτιάδη:

«Ύστερα από τέσσερα χρόνια στην GBA η οποία μου πρόσφερε πολλές χαρές και επιτυχίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κοουτς Δεμερτζή οι οποίοι μου στάθηκαν ώστε να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Χάρη στην βοήθεια τους θα συνεχίσω την προσπάθεια μου στο σωματείο της Ελπίδας, το οποίο είναι γνωστό για την οργάνωση και την αξιοπιστία του. Η όρεξη για δουλειά και η αφοσίωση στο παιχνίδι είναι χαρακτηριστικά που θεωρώ πως θα με βοηθήσουν και φέτος να έχω μια άψογη σχέση με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την νέα χρονιά, έχοντας βεβαίως πολλές προσδοκίες για το μέλλον».

Δείτε τις ανακοινώσεις της Ελπίδας Αμπελοκήπων:

“Οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της ερχόμενης σεζόν, δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία που θα κινηθεί φέτος, δίνοντας χώρο και χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχους νέους αθλητές.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται ο 18χρονος Πασχάλης Παπαπασχάλης (πόιντ γκαρντ, 1,90μ.) και ο 19χρονος Παναγιώτης Λογοθέτης (σέντερ, 2,07μ.), τους οποίους καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας”.

“Η Ελπίδα Αμπελοκήπων καλωσορίζει στις τάξεις της τον 18χρονο, πολλά υποσχόμενο γκαρντ Δημοσθένη Κεραμάρη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Ο νέος παίκτης μας αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έχει ύψος 1,98 μ., ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Α.Ο.Α. Αλεξανδρούπολης, ο Μαντουλίδης και Απόλλων Καλαμαριάς. Το 2019, μάλιστα, κατέκτησε με τον Μαντουλίδη το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, καθώς και την 5η θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα”.

“Με την προσθήκη ενός ακόμη ταλαντούχου γκαρντ συνεχίζει τον σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης σεζόν η Ελπίδα Αμπελοκήπων: Στη διάθεση του κόουτς Φοίβου Γυμνόπουλου θα βρίσκεται στο εξής και ο 20χρονος Ηρακλής Φωτιάδης (1,90μ.), ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στα Αστέρια και την GBA”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

Με την προσθήκη ενός ακόμη ταλαντούχου γκαρντ συνεχίζει τον σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης σεζόν η Ελπίδα: Στη διάθεση…

Δημοσιεύτηκε από Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 

Η Ελπίδα καλωσορίζει στις τάξεις της τον 20χρονο, πολλά υποσχόμενο γκαρντ Δημοσθένη Κεραμάρη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Δημοσιεύτηκε από Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας μας ενόψει της ερχόμενης σεζόν, δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία που θα…

Δημοσιεύτηκε από Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy στις Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020