Έπειτα από τις παραμονές των Χρήστου Σβάρνα, Γιάννη Ζακυνθινού, Ορέστη Λίτσου, Παύλου Γεραμάνη, Λεωνίδα Μητσάκη, Χρήστου Κορομηλιά, Δημήτρη Παλατζά και Γιώργου Ντούσια, ήρθε η ώρα και για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις στην αγορά για τον Αργοναύτη Τρίγλιας/Ραφήνας, ο οποίος ανακοίνωσε 4 παίκτες πριν από μερικές ώρες!

Συγκεκριμένα, και εκτός του γνώριμου σ’ όλους στην ομάδα, Γιώργου Τσίρου που επιστρέφει εκεί μετά από 3 χρόνια απουσίας, στο σύλλογο της Αττικής θα βρίσκονται αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν και οι Πέτρος Σταμάτης, Σπύρος Αραβαντινός και Γιώργος Βλασσόπουλος -με το ρόστερ να έγκειται πλέον στις 12 θέσεις και να χρειάζεται μόλις μερικά ακόμα γρανάζια πριν κλείσει ολοκληρωτικά.

Aναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«3 μεταγραφές και μια μεγάλη επιστροφή για την ομάδα μας!!!

Ο Γιώργος Τσίρος ( 28 ετών, 1,95, θέση 2-3) έχει συνδέσει το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία του Αργοναύτη όσο λίγοι!! Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Γιώργου στο σπίτι του μετά από 3 χρόνια.

Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και έχει αγωνιστεί με την αντρική μας ομάδα για πάνω από 10 χρόνια με την οποία έχει πανηγυρίσει 3 ανόδους!!

«Πέτρος Σταμάτης point-gard 25 ετών 1,93.

Ο Πέτρος προέρχεται από την γειτονική Νέα Μάκρη όπου με την φανέλα του ΕΣΝΜ έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές σεζόν και δείχνει από την πρώτη μέρα στην ομάδα να ταιριάζει απόλυτα στο σύνολο του Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του ΕΣΝΜ για την παραχώρηση του Πέτρου!!».

«APABANTINOΣ ΣΠYPOΣ 18 ετών (2004) ύψος 2,00.

Eφηβικό AE XOΛAPΓOY, παιδικό Νέα Ιωνία, παλιότερα σε ΟΦΗ Ηρακλείου και Παναθηναϊκό».

«Γιώργος Βλασσόπουλος 17 ετών, 1,85 point-guard.

Έχει αγωνιστεί στον Πανερυθραικό, στο Δούκα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα παμπαίδων και τα 3 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αεκ. Επίσης είχε συμμετοχή στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων.

Ο Γιώργος αποτελεί παράδειγμα προς όλους τους μικρούς αθλητές μας, καθως εκτός των αθλητικών επιδόσεων του και της συμμετοχής του σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα ,όπως είναι η πρώτη κατηγορία των εφήβων, κατάφερε να αριστεύσει και στις πανελλήνιες έτσι θα ξεκινήσει φέτος τις σπουδές του στην Ιατρική της Αθήνας!!

Καλή επιτυχία Γιώργο σε όλα τα επίπεδα!!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών:

Δηλώσεις Τσίρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που θεωρώ “σπίτι” μου, με ανθρώπους που έχουμε ζήσει πολύ όμορφες στιγμές.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία!».

Δηλώσεις Σταμάτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα στον Αργοναύτη . Αυτό το μπασκετικό άλμα είναι για μένα είναι μια επιβράβευση μετά από πολύ δουλειά ατομική και ομαδική . Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣ.Νεας Μάκρης με τον οποίο ανδρώθηκα μπασκετικά καθώς και τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου επι 13 έτη Σπύρο Μπούτζη πίστεψαν σε εμένα και με ανέδειξαν .
Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με τον Αργοναύτη !».

Δηλώσεις Αραβαντινού:

«EIMAI ΠOΛY XAPOYMENOΣ ΠOY BPIΣKOMAI ΣTHN OMAΔA TOY APΓONAYTH.

ΘEΛΩ NA EYXAPIΣTHΣΩ THN OMAΔA KAI TON coach ΓIANNAKOΠOYΛO ΓIA THN EYKAIPIA ΠOY MOY ΔINOYN NA AΓΩNIΣTΩ ΣTO ΠPΩTAΘΛHMA THΣ Γ’ EΘNIKHΣ KAI NA BPEΘΩ ANAMEΣA ΣE EΞAIPETIKOYΣ ΣYMΠAIKTEΣ.
ΠPOΣΩΠIKA NIΩΘΩ ETOIMOΣ NA TOYΣ ΔIKAIΩΣΩ ΓIA THN EΠIΛOΓH TOYΣ.

TEΛOΣ EYXOMAI YΓEIA K ΔYNAMH ΣE OΛOYΣ ΩΣTE NA ΠETYXOYME TOYΣ ΣTOXOYΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ».

Δηλώσεις Βλασσόπουλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ την πρώτη μου χρονιά στο αντρικό με την ομάδα του Αργοναύτη Ραφηνας στη Γ εθνική.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκαν και με καλωσόρισαν στην ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».