Του Αλέξανδρου Τρίγκα
30/01/2012 (16:49)

Η νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής επί του Μίλωνα με 62-52 διατήρησε τον Χολαργό σε τροχιά ανόδου, κάτι που δεν ισχύει για τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη παρουσίασε για ακόμα μία αγωνιστική το πολύ καλό αμυντικό της πρόσωπο (η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 719 πόντους παθητικό), αφού δέχθηκε από τον Μίλωνα μόλις 52 (!) πόντους.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του δήλωσε πως “κερδίσαμε άλλη μία εβδομάδα δουλειάς. Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούμαστε πολύ από τραυματισμούς. Ελπίζω τουλάχιστον ο Δέδες να προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Απολλωνιάδα” ενώ σχολιάζοντας το νικηφόρο ντέρμπι με τον Μίλωνα είπε:

“Η άμυνα ζώνης που παίξαμε πιστεύω πως ήταν το κλειδί της αναμέτρησης. Τους εγκλωβίσαμε και στη συνέχεια αποκτήσαμε μεγάλο πλεονέκτημα. Η διάθεση όλων των παιδιών ήταν, επίσης, ένα καταλυτικό στοιχείο για το τελικό αποτέλεσμα. Όλοι έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους και καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα”.