Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Η ομάδα του Γιάννη Τσεσμετζή στάθηκε στο ύψος της και έτσι κέρδισε εκτός έδρας με 89-86 την ΔΕΚΑ την Κυριακή (23/12) στην Γ’ Εθνική.

Ο σύλλογος έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ομάδας από το ματς. Ο Απόλλωνας… βομβάρδισε το αντίπαλο καλάθι από τα 6.75μ. και πέτυχε 12 τρίποντα.

Το πιο μεγάλο και καθοριστικό τρίποντο της ομάδας το έβαλε ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος βρήκε στόχο από τα 6.75μ. στα 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έκανε το σκορ 84-76 και χάραξε τον δρόμο της νίκης για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

“Ο Απόλλων Καλαμαριάς πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (86-89) κόντρα στην ομάδα της ΔΕΚΑ. Το σύνολο του Γιάννη Τσεσμετζή, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχε 12 τρίποντα στον αγώνα της Κυριακής.

Δείτε φάσεις του παιχνιδιού, στις οποίες πρωταγωνιστούν οι Φώτης Γουναρόπουλος, Βαγγέλης Μαχαιριανάκης, Βασίλης Αθαναηλίδης, Βασίλης Αγραφιώτης, Θάνος Τσιμπής και Δημήτρης Σαμαράς.

Μάλιστα ο τελευταίος “χτυπώντας” από τα 6.75 διαμόρφωσε το 76-84 στα 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς και ουσιαστικά με αυτό το σουτ “σφράγισε” την νίκη του Απόλλωνα Καλαμαριάς”!

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ