Πολλά παράπονα από την διαιτησία των Ουσταμπασίδη και Γκαμήλη έχουν οι άνθρωπο της Ακαδημίας Ρεθύμνου, μετά την ήττα τους στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής από τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό. Για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας έδωσε σε δημοσιότητα ένα video με τις φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι η ομάδα τους αδικείται:

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Ηρόδοτο, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, γίναμε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος από τους κ.κ. Ουσταμπασίδη, Γκαμήλη. Είναι η πρώτη φορά και ευχόμαστε να είναι η τελευταία που εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την άνιση αντιμετώπιση της ομάδας μας.

Δεν ζητάμε, αλλά απαιτούμε ίση μεταχείριση της ομάδας μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Σας αποστέλλουμε το σχετικό βίντεο με τις επίμαχες φάσεις και σας παρακαλούμε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για την παρακολούθησή του.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μεριμνήσετε για να μην επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. Ακαδημίας Ρεθύμνου.

Επίσης ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αντρέας Λαδάκης θέλοντας να απαντήσει στα λεγόμενα του προπονητή του Ηροδότου, κ.Δημητριάδη, τόνισε όπως επισημαίνεται σε post στην επίσημη σελίδα της ομάδας στα facebook, τα εξής:

akadimia rethimnou-facebook gia irodoto