Το Κορωπί δείχνει να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Ο coach Ανδρέας Δρακόπουλος που βρίσκεται στο “τιμόνι” της ομάδας επιθυμεί να συνεργάζεται με νεαρούς ελπιδοφόρους αθλητές. Για αυτό το λόγο, ο σύλλογος προέβη σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες, τόσο για τα τμήματα των εφήβων και Under 21, όσο και για την ανδρική ομάδα

Ο λόγος για τους Γιώργο Παπαϊωάννου και Γιώργο Νικόπουλο. Τα δύο αυτά παιδιά είναι 17 μόλις ετών (γεννημένοι το 2003) και διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις για την διάκριση και στο ανδρικό τμήμα. Μάλιστα και τα δύο παιδιά είναι από την περιοχή του Κορωπίου

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου αγωνίζεται στη θέση του πλεϊμέικερ, έχει ύψος 1,78 μ., διαθέτει πολύ καλό χειρισμό μπάλας και γενικότερη αντίληψη του αθλήματος παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Γιώργος Νικόπουλος από την άλλη, έχει ύψος 1,94 μ. και είναι shooting guard. Διαθέτει “φονικό” σουτ τριών πόντων και πολύ καλά στοιχεία για το “κάτι παραπάνω”. 

Και οι δύο νεαροί αθλητές θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο εφηβικό τμήμα της ομάδας, όπως και στο τμήμα των Under 21, ωστόσο φέτος θα τους δοθεί και η ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και στις εθνικές κατηγορίες των Ανδρών χάρη στον “μαέστρο” της ομάδας coach Ανδρέα Δρακόπουλο.

Το Κορωπί, το οποίο θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα βασιστεί και σε νέους αθλητές ως επί των πλείστων όπως φαίνεται και οι Γιώργος Παπαϊωάννου και Γιώργος Νικόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή που πραγματοποιεί το εν λόγω σωματείο.