Το πλάνο του Κορωπίου και του “μαέστρο” του Ανδρέα Δρακόπουλου συνεχίζεται. Όπως έχει δείξει ο coach Δρακόπουλος αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί νεαρούς αθλητές. Για αυτό το λόγο το Κορωπί προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές προσθήες, τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και σε αυτήν των Νέων U21. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Μιχάλης Χρήστος και Μιχάλης Κυριαζής θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Κορωπίου τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το Κορωπί θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ παράλληλα όπως έδειξε και φέτος αποτελεί ένα σύλλογο, ο οποίος δίνει έμφαση στους νέους αθλητές του και στο πρωτάθλημα των U21.

Ο Μιχάλης Χρήστου είναι 19 ετών και έχει ύψος 2,05μ. Αποκτήθηκε από την ομάδα του Περιστερίου και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στο Κορωπί, αλλά και στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Ο Μιχάλης Κυριαζής από την άλλη είναι 20 ετών και έρχεται να ενισχύσει τις θέσεις των γκαρντ. Έχει ύψος 1,84 μ. και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον ΟΚΑ Μεσογείων στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.