Τη συγκρότηση νέου Δ.Σ. ανακοίνωσε επίσημα ο Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αίγιου. Πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Λάγαρης και αντιπρόεδρος ο Φάνης Καπετσώνης.

Ο Λάγαρης αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας έπειτα από την αποχώρηση του Χάρη Μπόγδανου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ανακοινώνει  το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της ιστορικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Γιώργος Λάγαρης

Αντιπρόεδρος: Φάνης Καπετσώνης

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Καμπέρης

Μέλη: Γιαννόπουλος Γιώργος

Δογάνης Μιχάλης

Σπύρος Μουρίκης

Κατσίνης Άκης

Αγγελόπουλος Ηρακλής

Καραγιάννης Νίκος

Κατσιμπίρης Γιάννης

Ρόζος Τάσος

Σωτήρης Μαμμάσης

Ηλίας Χριστοδουλόπουλος

Η νέα Διοίκηση όπως εμφανώς γίνεται αντιληπτό αποτελείται από παλιούς και έμπειρους ανθρώπους της ομάδας γνωστούς για την αγάπη τους στο άθλημα και το Σύλλογο στην πόλη μας, πλαισιωμένοι από νέους ανθρώπους αποδεκτούς στην τοπική κοινωνία, με όρεξη να βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Με αυτή τη σύνθεση το Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ θα συνεχίσει την ιστορική διαδρομή που ξεκίνησε πριν σχεδόν σαράντα χρόνια, με μοναδικές επιτυχίες κάνοντας την ομάδα γνωστή σε όλη την μπασκετική επικράτεια με συμμετοχές επί δεκαετίες στα Εθνικά πρωταθλήματα, και αποκορύφωμα αυτής της μοναδικής πορείας την συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης την περίοδο 2008-2009.

Και επειδή για την πρόοδο και την εξέλιξη στην ζωή αλλά βεβαίως και στον αθλητισμό, βασικοί παράγοντες για την πορεία στο μέλλον, είναι η μνήμη και η αναγνώριση, θέλουμε σε αυτό το σημείο να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε δύο ανθρώπους που δώσανε την ψυχή τους για το Σύλλογο και χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα από αυτά για τα οποία είμαστε περήφανοι σήμερα.

Ο ένας, γνωστός για το ήθος του, επιχειρηματίας της πόλης μας είναι ο Κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΖΟΣ, ο άνθρωπος που έβγαλε την ομάδα από τα Τοπικά Πρωταθλήματα και την οδήγησε στις Εθνικές Κατηγορίες, σηματοδοτώντας τη πορεία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ο δεύτερος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον ΚΕΡΑΥΝΟ, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας επί σχεδόν μία εικοσαετία και κατάφερε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία να παίξουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης την περίοδο 2008-2009. Φυσικά αναφερόμαστε στον Κο Χάρη Μπόγδανο γνωστό σε όλους για την αγάπη του και την προσφορά του στον Σύλλογο.

Η νέα Διοίκηση ευχαριστεί για άλλη μία φορά του δύο προαναφερθέντες πρώην Προέδρους του Συλλόγου και τους δίνουμε ραντεβού στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου να χειροκροτήσουμε την καινούργια προσπάθεια που ξεκινάμε.

Καταλήγοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Αιγιώτες φιλάθλους για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους καλέσουμε να σταθούνε δίπλα μας στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινάμε με μεράκι, ελπίδες και πολλά όνειρα για την ομάδα, για τον υγιή αθλητισμό και για την πόλη.