Την Πέμπτη 6/10 η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος και των ακαδημιών του βόλεϊ της Ένωσης Ιλίου, Βάσω Νικούλη, καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Οδυσσέας Μπέλλας επισκέφθηκαν το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο προκειμένου να μιλήσουν στους μικρούς μαθητές για τα καλά του αθλητισμού και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες από τα αθλήματά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Στο Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο, το οποίο είναι χορηγός της Ένωσης Ιλίου, βρέθηκαν την Πέμπτη (6/10) η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος και των ακαδημιών του βόλεϊ του συλλόγου, Βάσω Νικούλη, καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Οδυσσέας Μπέλλας. Τους ανθρώπους της Ένωσης υποδέχθηκε ο διευθυντής του εκπαιδευτηρίου κος Σπύρος Παπαχαραλάμπους, οι καθηγητές και φυσικά οι μαθητές που τους περίμεναν στην γεμάτη αίθουσα του αμφιθεάτρου.

Εκεί τόσο η Βάσω Νικούλη, όσο και ο Οδυσσέας Μπέλλας, έκαναν μια εισαγωγή στα παιδιά για τον αθλητισμό, μίλησαν για τα αθλήματα με τα οποία ασχολούνται τα παιδιά και έχουν διακρίσεις τόσο σε ατομικό, ομαδικό αλλά και σχολικό επίπεδο, αφού το Παπαχαραλάμπειο εκπαιδευτήριο έχει αρκετές διακρίσεις ακόμη και παγκόσμια, σε πινγκ πονγκ και κολύμβηση, όπως και αθλητές σε όλα σχεδόν τα σπορ, ενδεικτικά σε μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, πόλο, τοξοβολία, ξιφασκία κτλ.

Επίσης από τους ανθρώπους της Ένωσης έγινε μια παρουσίαση της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου και δέχτηκαν ερωτήσεις πάνω στον αθλητισμό, αλλά και στην λειτουργία του συλλόγου από καθηγητές και μαθητές.

Ευχαριστούμε πολύ τον διευθυντή του Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτηρίου κο Σπύρο Παπαχαραλάμπους, τους καθηγητές, αλλά κυρίως τους μαθητές  για την ζεστή υποδοχή που μας έκαναν και την δημιουργική ώρα που μας αφιέρωσαν και ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και πολύ αθλητισμό.