Ρεσιτάλ έδωσε ο παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βαγγέλης Μαχαιριανάκης στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι (23/12) της ομάδας του απέναντι στην ΔΕΚΑ στη Γ’ Εθνική. Ο 19χρονος παίκτης ήταν πραγματικά ασυγκράτητος και δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει το αντίπαλο καλάθι.

Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάνης έδειξε από την αρχή τις… διαθέσεις του και πέτυχε 13 πόντους στην πρώτη περίοδο! Μα δεν πάτησε φρένο. Εβαλε άλλους 17 στην συνέχεια και έτσι είχε απολογισμό 30 πόντους στο ματς. Μα δεν ήταν μόνο αυτό. Ο 19χρονος παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς έσπασε τα κοντέρ και έφτασε τους 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! 

Ο Απόλλωνας έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με τα κατορθώματα του παίκτη του στο παιχνίδι με την ΔΕΚΑ.

Το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

“Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης στον αγώνα απέναντι στην ΔΕΚΑ. Ο 19χρονος παίκτης πέτυχε 30 πόντους, εκ των οποίων οι 13 ήταν στην πρώτη περίοδο. Βάσει του συστήματος αξιολόγησης, αποτέλεσε τον πολυτιμότερο καλαθοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στο ranking. Δείτε κάποιες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μαχαιριανάκη ο οποίος στην κυριολεξία ήταν… ασταμάτητος”!

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑΝΑΚΗ