Το IBC θα παίζει στη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική (τοποθετήθηκε στον 3ο Ομιλο της τρίτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας), καθώς κέρδισε τον τίτλο στην ΕΣΚΑΒΔΕ και μπήκε στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών. Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων όμως, δεν αφήνει τον χρόνο να περνάει και έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και έχει βάλει από τώρα μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Το IBC έκανε ήδη τις πρώτες κινήσεις, καθώς ανακοίνωσε τις ανανεώσεις συμβολαίων που έγιναν, αλλά και τις αποδεσμεύσεις.

Οι Μπάλλας και Τσιτσώνης, που ήρθαν πέρσι στον σύλλογο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο παρέμειναν στην ομάδα. Αντίθετα δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Τσατάλα, ενώ παρελθόν αποτελούν και δυο από τους πιο παλιούς παίκτες του συλλόγου, ο αρχηγός Κώστας Κρικώνης και ο Αποστόλης Δάσκαλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας προχωρώντας στον σχεδιασμό της απαιτητικής επερχόμενης σεζόν στη Γ´ Εθνική, θα ήθελε να ανακοινώσει ότι:

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σωματείο μας οι παρακάτω αθλητές:

Αλέξανδρος Ματσάγγας

Χρήστος Μπάλλας

Θοδωρής Τσιρώνης

Δημήτρης Βάσης

Ντίνος Τσιτσώνης

Άκης Καραμπίνης

Γιώργος Σφουγγάρης

Άρης Πατραμάνης

Ανδρέας Κουλουμπής

 

Αποδεσμεύονται από το σωματείο μας οι παρακάτω αθλητές:

Κώστας Κρικώνης

Αποστόλης Δάσκαλος

Πάνος Τσατάλας

 

Αφού ευχαριστήσουμε θερμά τον αρχηγό Κώστα Κρικώνη για την τεράστια συμβολή του στην εξελεγκτική πορεία του IBC, τον Αποστόλη Δάσκαλο που έγινε μέλος της οικογένειας μας από την πρώτη στιγμή και τον Πάνο Τσατάλα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στη φετινή άνοδο, θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο μπασκετικό τους ταξίδι και να δεσμευτούμε ότι η πόρτα του IBC θα παραμένει ανοιχτή για να ξανάρθουν κοντά μας από οποιοδήποτε πόστο.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για επικείμενες μεταγραφές.

Εκ της Διοικήσεως