Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά η ηλικία είναι μονάχα ένα απλό νούμερο, όταν είσαι παράδειγμα αθλητή και δικαίως αντέχεις στο παρκέ, προσφέροντας αγωνιστικά και δίνοντας τα πάντα για την ομάδα που υπηρετείς.

Ένα τέτοιο πρότυπο είναι ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος έκανε απίθανο ματς για λογαριασμό της Μυκόνου, η οποία πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο Κοκκινιάς, λυγίζοντας την μαχητική Νίκη Αμαρουσίου με 82-68, για να ανεβάσει το απόλυτο νικών στο 18-0.

Ο Αχαγιώτης γκαρντ μέτρησε 18 πόντους με 3 τρίποντα, μοίρασε 12 ασίστ και «κατέβασε» 14 ριμπάουντ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε 13 πόντους με 10 ασίστ, όντας καταλύτης για το 18Χ18 των νησιωτών.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, που πλέκει το εγκώμιο στον Τσάμη και όχι άδικα:

Η χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας μας επί της Νίκης Αμαρουσίου με 68-82

ήρθε μετά απο μία καταπληκτική εμφάνιση ΟΛΗΣ της ομάδας που δεν αφησε περιθώρια στους  αντιπάλους μας που και αυτοι εδωσαν ενα σπουδαιο αγωνα.

———

Χθες ομως γιναμε μαρτυρες οχι μονο των 18/18 επιτυχών αποτελεσμάτων  που μας φερνει 2 αγωνες πριν το απόλυτο-πανελληνίως- αλλά και μίας ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ παραστασης.

———

Ο Άγγελος Τσάμης – Tsamelo κατεθεσε τα πάντα στο παρκέ.Για την ομαδα τους συμπαικτες τους και ολους τους φιλους που μας παρακολουθουν με τοσο παθος!

———

Ενα MONSTER TRIPLE DOUBLE για το Ν13!

•18 ποντοι με 3 τριποντα

•14 rebs (με 6 επιθετικα!)

•12 assists εκ των οποιων οι 10 στο Β ημιχρονο!

———

Χαρακτηριστικο οτι μονο στο Β Ημιχρονο ο Αγγελος σημειωσε double double με 13π και 10 assists!

———

Αυτη η ομαδα εχει παίκτες που δεν τολμουσαμε να φαντασουμε ποτέ οτι θα τους απολαμβανουμε απο κοντα.

Και αυτοι-ολοι ανεξαιρετως το ανταποδιδουν στο νησι!

———

Συνεχιζουμε!