Οι αποχωρήσεις των Νίκου Βελιζιώτη, Γιώργου Κασπαριάν και Γιώργου Κόκκινου, αποτέλεσαν σημαντικά «πλήγματα» για τον Πόλις Καλλιθέας, αλλά στις τάξεις του δείχνουν να έχουν κατανοήσει πως η ζωή… συνεχίζεται. Κάπως έτσι, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε «αστραπιαία» σε τρεις μεταγραφικές, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για τη Γ’ Εθνική.

Ο λόγος γίνεται για τους Βαγγέλη Μπακάλη, Αλέξανδρο Αρκουμάνη και Άγγελο Αναστασόπουλο, με τον πρώτο να αγωνίζεται πέρυσι στο Σαρωνικό Αίγινας, το δεύτερο στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τον τελευταίο στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ..ανακοινώνει την ενσωμάτωση στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας και στη καινούρια ομάδα που κτίζεται των κάτωθι αθλητών : Μπακάλη Βαγγέλη που αγωνιζότανε πέρυσι στο Σαρωνικό Αίγινας, Αρκουμάνη Αλέξανδρου που αγωνιζότανε πέρυσι στον Αστέρα Αγ.Δημητρίου και του Αναστασόπουλου Αγγελου που αγωνιζότανε πέρυσι στο ΑΟΠΦαλήρου.Ο ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ τους καλωσωρίζει στην οικογένειά του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες !!!!!!»