Η Νίκη Αμαρουσίου έπειτα από μία εκπληκτική σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ, επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες και σήμερα (27/06) έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή της Γιάννη Τσέκενη

Ο Τσέκενης είναι 25 ετών, καλύπτει τις θέσεις τις περιφέρειας και θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά καταλυτικό παράγοντα της ομάδας του coach Νίκου Χρυσόγελου με “φόντο” το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δείτε τις δηλώσεις του Τσέκενη για την ανανέωση της συνεργασίας του:

«Η επάνοδος στη Γ’ Εθνική άξιζε στη Νίκη και πλέον το ζητούμενο έχει να κάνει με την εδραίωση της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που εν τέλει τα καταφέραμε αφού αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος τα τελευταία δυο χρόνια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες για την προσπάθεια και τους κόπους της εφετινής σεζόν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η καθιέρωση θέλει διάρκεια και σκληρή δουλειά, από τη στιγμή που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες κι αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου, επομένως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον».

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

“Ο Γιάννης Τσέκενης θα ενισχύσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020/21.

Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες συμμετέχοντας στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο κόουτς Νίκος Χρυσόγελος μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Τσέκενη.

Ο 25χρονος περιφερειακός μέτρησε φέτος 8.8 πόντους, 2.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και μίλησε στο nikiamarousiou.gr για τις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Νίκη Αμαρουσίου”.