Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Νίκη Αμαρουσίου στο αυριανό (15/2 17:00) με τον Ακάδημο στην Καλαμάτα, έπειτα από τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα της τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Ανδρέας Τσέκενης με δηλώσεις του στο “nikiamarousiou.gr” σχολίασε για την αναμέτρηση:

“Προερχόμαστε από δύο “κακές” ήττες, που μας “πλήγωσαν” βαθμολογικά, γι’ αυτό και η αναμέτρηση με τον Ακάδημο Καλαμάτας είναι για εμάς πολύ σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν θα πρέπει να ξεγελαστούμε από τη θέση του αντιπάλου μας στη βαθμολογία και από την αποχώρηση του προπονητή τους, καθώς από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια -και ειδικά τα εντός έδρας- θα έχουν γι’ αυτούς χαρακτήρα “τελικού”. Απ’ την πλευρά μας, δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και ρίχνουμε στον Ακάδημο την ίδια βαρύτητα με τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να μπούμε απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο σοβαροί και πειθαρχημένοι, ώστε να επιβάλουμε το ρυθμό μας.

Έχουμε κάποιες σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών (σ.σ. Κυπριτζόγλου, Σαλτουρίδης), που μας έχουν επηρεάσει αγωνιστικά, κάτι που φαίνεται και στα τελευταία άτυχα αποτελέσματά μας, καθώς πρόκειται για σημαντικά “γρανάζια” του παιχνιδιού μας. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω, προκειμένου να καλύψουμε με την απόδοσή μας τα κενά από τις απουσίες και να μην χάσουμε άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες μας, θα αισθανόμαστε πιο άνετα, αφού θα είμαστε πλήρεις, και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όσες πιθανότητες μας μένουν για την επίτευξη του στόχου μας”.