Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου θα πραγματοποιήσει αύριο (Κυριακή 5/3, 17:00) ο Γιάννης Τσακίρης, με την ομάδα μας να φιλοξενεί στο κλειστό της Κοκκινιάς τον πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο νέος τεχνικός της Νίκης παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόσληψή του στο επίσημο σάιτ της ομάδας, αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία με το σύλλογο, όσο και στο αυριανό ματς με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στη διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου, η οποία μου εμπιστεύθηκε τις τύχες της ομάδας, στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Από εκεί και πέρα, εκείνο που θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι δύσβατος, καθώς το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι αρκετά δύσκολο και δεν ευνοεί. Όμως, οφείλουμε να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί, σαν οικογένεια, να βάλουμε το “εμείς” πάνω απ’ το “εγώ”, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Τώρα, όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, πρόκειται για μία απ’ τις πληρέστερες ομάδες της κατηγορίας, αν όχι την πληρέστερη. Έχει πληθώρα λύσεων σε όλες τις θέσεις, διαθέτει παίκτες εξαιρετικά ποιοτικούς και έμπειρους με μακρά θητεία στο χώρο και πλούσιες παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες. Εξάλλου, η βαθμολογική της θέση, αλλά και η εικόνα του κάθε αγωνιστική το αποδεικνύουν περίτρανα. Απ’ την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, πόσο μάλλον αφού πρόκειται για παιχνίδι στην έδρα μας. Θα επιδιώξουμε να βάλουμε κάποια καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας, ώστε μέσα απ’ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο, για να ολοκληρώσουμε όσο πιο επιτυχημένα γίνεται τη χρονιά».