Ο άσσος του Γλαύκου, Δημήτρης Τσακίρης, μίλησε στο basketblog,gr μετά το κλείσιμο της αυλαίας χθες στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Τα δύο τελευταία ματς σε Πάτρα και Κυπαρισσία διεξήχθησαν χθες και η πατρινή ομάδα έκανε το καθήκον της με τους Δρομείς Τρίπολης, τους οποίους λύγισε στην παράταση, με τον Τσακίρη να στέλνει με «4ποντο» το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο.

Έτσι ο Δίων υπέταξε τον Ήφαιστο/Αχιλλέα με τρίποντο στην εκπνοή και οι Αρκάδες υποβιβάστηκαν μαζί με την ομάδα από το Αίγιο στις τοπικές κατηγορίες. Ο Τσακίρης σχολίασε τη χθεσινή νίκη της ομάδας του, αλλά και τον ντόρο που έγινε πριν από την διεξαγωγή των συγκεκριμένων παιχνιδιών, με αποκορύφωμα την ένσταση που είχε κατατεθεί.

Τα όσα ανέφερε:

«Καταφέραμε να κλείσουμε τη σεζόν όπως μας άξιζε. Πετύχαμε μία παλικαρίσια νίκη, σε ένα ματς που είχε συζητηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπάρχει μάλιστα ιδιαίτερος λόγος.

Όπως κάθε φορά δώσαμε το 100%, κάτι που κάναμε από την πρεμιέρα μέχρι και χθες. Δείξαμε ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, αλλά και στην παράταση και πήραμε το ροζ φύλλο, κλείνοντας όμορφα μία επιτυχημένη σεζόν, αφού υλοποιήσαμε τον στόχο της παραμονής.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό team, στην διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την συνολική εικόνα και την προσπάθεια που καταβάλαμε ολόκληρη την χρονιά όλοι μαζί.»