Το τελευταίο κομμάτι του… παζλ συνεχίζει να μην βρίσκεται για τον ΝΕΟΛ, ο οποίος “οργώνει” κυριολεκτικά την αγορά για να βρει τον κατάλληλο παίκτη για να… απογειώσει τη φροντ λάιν του, από τη στιγμή που ο αρχικός στόχος Κώστας Τσαπρούνης (αγωνίστηκε πέρυσι στην Α1 ΕΣΚΑΗ με τον Α.Σ. Κεφαλλονιάς έχοντας εντυπωσιακή απόδοση) δεν δέχτηκε την πρόταση που του έγινε και εν συνεχεία οι υποθέσεις του Δήμου Αγγελόπουλου και του σχεδόν κλεισμένου, Σταμάτη Αναστασάκη, δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Ο Μάρκος Τζουγανάτος θέλει έναν ποιοτικό ψηλό που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά και σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, η προσοχή του στρέφεται πλέον στον Κώστα Τσότσο. Ο 38χρονος σέντερ έχει ύψος 2,04μ και η ποιότητά του κάνει τη διαφορά σε μια κατηγορία, όπως η Γ’ Εθνική.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει σε θετικό κλίμα και μένει να δούμε αν θα επέλθει συμφωνία. Ο Τσότσος ξεκίνησε από την Ξάνθη και έχει φορέσει στη συνέχεια της καριέρας του τις φανέλες του Κολοσσού Ρόδου, του Πανερυθραϊκού, του Ικάρου Καλλιθέας, του Ερμή Λαγκαδά, της Ολυμπιάδας Πατρών, της Δόξας Λευκάδας, της Ένωσης Ιλίου, του Ηρακλή, του Ιπποκράτη Κω και της Καστοριάς, πριν αποφασίσει την περασμένη σεζόν να “κατέβει” στην τέταρτη τη τάξεθ εθνική κατηγορία για χάρη της Ακράτας.