Τα νέα τους συμβόλαια με την Πεντέλη υπέγραψαν οι Άκης Μάντζιος και Γεράσιμος Γρατσιάτος, ανανεώνοντας την συνεργασία τους με την ομάδα των Βορείων προαστίων. Ο πρώτος θα συνεχίσει για 12η χρονιά στην ομάδα, όντας συνοδοιπόρος των τωρινού προπονητή του Κώστα Χαρτοματσιδη, με τον δεύτερο να ανανεώνει την συμφωνία του για δεύτερη σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Κώστας Χαρτοματσίδης και Άκης Μάντζιος για μια ακόμη χρονιά μαζί. Απο 12 χρόνων παιδιά.Συνοδοιπόροι σε μια πορεία, που μόνο όσοι την έχουν ζήσει μπορούν να καταλάβουν την αξία της. Από τα πέτρινα χρόνια του ασφάλτινου γηπέδου στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Πεντέλης και την Δ τοπική κατηγορία μέχρι το Παλατάκι μας και την καταξίωση των εθνικών πρωταθλημάτων.Σήμερα ο ένας προπονητής ,ο άλλος αρχηγός της ομάδας εξακολουθούν να κάνουν όνειρα για την ομάδα αυτή και να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ταβάνι.

Ο Γεράσιμος Γρατσιάτος ο 20χρόνος play maker υπογράφει το συμφωνητικό για τη αγωνιστική περίοδο 2016-17. Φυσικά παρουσία του προπονητή του που τόσο πίστεψε σ’ αυτόν και δικαιώθηκε από την πρώτη χρονιά .

xartomatzidis-gratsiatos-penteli-ipografes