Ο Φοίβος Γυμνόπουλος επέστρεψε και επίσημα στην Φλώρινα, αποτελώντας παίκτη του Αριστοτέλη, σε μια μεταγραφή που ταράζει τα νερά, και δίνει άλλο αέρα και πνοή στην ομάδα του Παντελή Μαυρουδίου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του basketblog.gr το οποίο στις 22/6 μιλούσε για την…κλήση της Φλώρινας.

Πρόκειται για μια κίνηση πρωταθλητισμού, η οποία ήρθε να ενθουσιάσει τον κόσμο της πόλης, με τη νέα αγωνιστική να φέρνει νέα δεδομένα στον Αριστοτέλη. Ο πολύπειρος γκαρντ και νέος ηγέτης της ομάδας του σε τοποθέτηση του ξεκίνησε με την λατινική έκφραση «Aut viam inveniam aut faciam (θα τον βρούμε τον δρόμο μας)» για να συνεχίσει την τοποθέτηση του: «Ευχαριστώ την Διοίκηση κ τον προπονητή του ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ για την προσπάθεια τους να με φέρουν στην Φλώρινα!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πολύ έναν τεράστιο επιχειρηματία που όταν διάβασα το βιογραφικό του ενθουσιάστηκα αλλά μόλις τον γνώρισα και μιλήσαμε τον θαύμασα :Τον Κύριο Νικόλαο Λούστα ιδιοκτήτη της εταιρείας MEGA ΥEEROS. Με έπεισε να επιστρέψω στην Φλώρινα με την αγάπη του για την πόλη (που την αποδεικνύει έμπρακτα με σοβαρή οικονομική ενίσχυση) Την σεμνότητα του κ με τα λόγια αναγνώρισης κ σεβασμού προς το πρόσωπο μου!!! Στόχος μου είναι με αγάπη,συνέπεια και προσπάθεια ΟΛΟΙ μαζί να κάνουμε την ΠΟΛΗ ΜΑΣ να καθιερωθεί πανελλαδικά στον χώρο του μπάσκετ!!!»

Στην φωτογραφία ο Φοίβος Γυμνόπουλος απεικονίζεται με τον επιχειρηματία Νικόλαο Λούστα, ενώ και η νέα του ομάδα έσπευσε μέσω ανακοίνωσης να τον καλωσορίσει:

«H MEΓAΛH EΠIΣTPOΦH” KATAΦEPE H ΦΛΩPINA NA KANEI THN YΠEPBAΣH ΓIA THN KATHΓOPIA K NA ENTAΞEI ΣTO ΔYNAMIKO THΣ TON ΠOΛYΠEIPO ΠΛEIMEIKEP ΦOIBO ΓYMNOΠOYΛO O ΦΛΩPINIΩTHΣ ΓKAPNT EΠIΣTPEΦEI ΣTHN OMAΔA ΠOY EKANE TA ΠPΩTA TOY MΠAΣKETIKA TOY BHMATA ΓIA NA ΠPOΣΘEΣEI EMΠEIPIA ΠOIOTHTA K ΠAΘOΣ ΣTHN HΔH αξιολογη ΠEPIΦEPEIAKH ΓPAMMH THΣ.TON KAΛΩΣOPIZOYME K EYXOMAΣTE OΛOI MAZI NA ΦTAΣOYME THN OMAΔA THΣ ΠOΛHΣ MAΣ ΨHΛA».