Στον πάγκο του Κρόνου Αγ. Δημητρίου θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν, όπως αναμενόταν, ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής έκανε εξαιρετική δουλειά την τελευταία διετία και αφού πρώτα διατήρησε τους “ερυθρόλευκους” στη Γ’ Εθνική (2010-2011), εν συνεχεία τους οδήγησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο Νότου (2011-2012).

Η συνεργασία του με την ομάδα του Αγ. Δημητρίου είναι άριστη και αυτό καταδεικνύεται και από την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του η διοίκηση του συλλόγου. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαριστεί και το ύψος του μπάτζετ της νέας σεζόν, το οποίο θα είναι ελαφρώς χαμηλότερο σε σχέση με το φετινό.

Στο στρατόπεδο του Κρόνου περιμένουν πρώτα να δουν σε ποιον όμιλο Νότου θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά και από εκεί και πέρα θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται στο μεταγραφικό παζάρι. Το μότο τους σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα είναι “υπομονή” αφού θέλουν να αποφύγουν το παραμικρό λάθος και να “χτυπήσουν” παίκτες με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.