Η επανέναρξη του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής μπορεί να βρίσκει τις περισσότερες ομάδες να αναζητούν την αγωνιστική τους ταυτότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής δεν περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.

Αντιθέτως, το μεγάλο ντέρμπι των νοτίων προαστίων ανάμεσα σε Μίλωνα και Ιωνικό Νικαίας είναι το παιχνίδι που (δικαιολογημένα) συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα αφού πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Δύσκολη εντός έδρας δοκιμασία θα έχει ο Παπάγου, ο οποίος φιλοξενεί τον σκληροτράχηλο Παπάδο Γέρας. Η ομάδα του Νότη Κονδύλη θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κόντρα στους νησιώτες θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Τέλος, εξαιρετικά αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πολυκράτη. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα με τους μεν Κρητικούς να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, τους δε, όμως, Σαμιώτες να επιδιώκουν την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου
Λίντο (18:00) Εργοτέλης – Πολυκράτης (Ραχιώτης – Μελής)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου
Νέας Πεντέλης (12:00) Πεντέλη – Ιεράπετρα (Σταθόπουλος – Γιώτη)
Παπάγου (14:00) Παπάγου – Παπάδος Γέρας (Κοντίλης – Γιαννακουδάκης)
1ο Γυμν. Κορωπίου (17:00) Κορωπί – Παναγίτσα (Καραλής – Μαυρατζάς)
Μίλωνα (17:00) Μίλωνας – Ιωνικός Νικαίας (Μαραμής – Τσάτσης)

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Παπάδος Γέρας 4, Ιωνικός Νικαίας 4, Παπάγου 4, Πολυκράτης 4, Μίλωνας 3, Λιβαδειά 3, Πεντέλη 2, Εργοτέλης 2, Παναγίτσα 2, Κορωπί 1, Ιεράπετρα 1.
Ιεράπετρα και Κορωπί έχουν κάνει το ρεπό τους.