Ο Κώστας Οικονομάκης, όπως πρώτο αποκάλυψε το basketblog.gr αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, ο οποίος μετά τη νίκη στα χαρτιά…ελέω έλλειψης γιατρού, πήρε το παιχνίδι με τον Μανδραϊκό στα χαρτιά με 20-0.

Πλέον, οι διοικούντες του Απόλλωνα στρέφονται στην επόμενη ημέρα, καθώς το προσεχή Σάββατο (24/1), είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τη Νίκη Αμαρουσίου στο κλειστό της «Κοκκινιάς». Σε αυτό το παιχνίδι, ενδέχεται ο Απόλλωνας να έχει στον πάγκο, τον Δημήτρη Γκόφα, τον πρώην τεχνικό της Νίκης, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο καθώς κρίνεται ως εξαιρετική περίπτωση, καθώς ο σύλλογος θέλει να οργανώσει και τις Ακαδημίες του. Ωστόσο, η περίπτωση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς υπάρχουν πολλά ονόματα στο τραπέζι.

Αναφορικά, με την περίπτωση του Ιατρού, από τον Απόλλωνα αναφέρουν ότι οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο στις 17:25, ενώ οι ίδιοι περίμεναν ως τις 17:50, όπου δεν είχε εμφανιστεί ακόμα ο ιατρός. Επίσης τονίζουν ότι οι ίδιοι εδώ και 4 χρόνια έχουν στο κλειστό τους και κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου, αλλά και ιατρό.