Ο Πόλις Καλλιθέας ήταν ο νικητής στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα(17/9) το μεσημέρι, απέναντι στην ομάδα της Καλαμάτας, επικρατώντας με σκορ 63-55.

Ο σύλλογος της Καλλιθέας είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και φάνηκε πιο έτοιμος, μιας και έχει δώσει και άλλα φιλικά, σε αντίθεση με την Καλαμάτα, που αυτό ήταν το πρώτο της για τη φετινή σεζόν και βοήθησε τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Γιαννακόπουλο, να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

Παρόλα αυτά και οι δύο άφησαν θετικές εντυπώσεις ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Πόλις να συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο, ενώ η Καλαμάτα στον πρώτο.

Από τον Πόλις ξεχώρισαν οι Λυγγερίδης, Κυριλής και φυσικά ο Μπογδανίδης, ο οποίος αν και δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με την εμπειρία του κατάφερε να ενισχύσει ιδιαίτερα την ομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο 18χρονος Κωνσταντίνος Ευστρατίου.

Για την Καλαμάτα κορυφαίος ήταν ο Μπάκας, ο οποίος μετά την περσινή του συμμετοχή στην Α1 με το Λαύριο, καλείται φέτος να ενισχύσει την ομάδα της Μεσσηνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Δελλής.