Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αιγάλεω για την δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γ΄Εθνική και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Εθνική είναι σε εξέλιξη και σε ένα από τα κεφάλαιά του περιλαμβάνει και την ενίσχυση της γραμμής των «κοντών». Στο πλαίσιο αυτό το «Σίτι» έχει ξεκινήσει επαφές με γκαρντ και ένας απ’ αυτούς που έχει βάλει για τα καλά στο μάτι η ομάδα είναι ο Χρήστος Ντακούλιας.

Ο 32χρονος γκαρντ (1.82μ.) έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος στο Μαρούσι, αλλά δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Το Αιγάλεω «φλερτάρει» έντονα τον παίκτη και το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο.

Η πορεία του

Ο Ντακούλιας έχει φάει με το κουτάλι τις μικρές κατηγορίες και ξέρει καλά τα κατατόπια τους. Επαιξε στο Πέραμα ΓΣ Ερμής την σεζόν 2008-09 και στην συνέχεια πήγε στον Ιωνικό Νικαίας στον οποίο έπαιζε από την σεζόν 2009-10, έως την σεζόν 2014-15. Η τελευταία του σεζόν ήταν και η καλύτερή του στους Νικαιώτες, καθώς ήταν ο ηγέτης της ομάδας και είχε μ.ο. 20,2 πόντους στα 26 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στην συνέχεια (σεζόν 2015-16) πήγε στην ΑΕ Λιβαδειάς (μ.ο. 5.9π.), την σεζόν 2016-17 έπαιξε στο Περιστέρι (μ.ο. 7.3π.) και πέρσι ήταν στο Μαρούσι (10.8π.).