Η Έξω Παναγίτσα ήρθε στην Γ’ Εθνική, όχι απλά για να συμπληρώσει… παρουσίες, αλλά για να πρωταγωνιστήσει και αυτό μαρτυρούν οι κινήσεις της και οι μεταγραφικοί στόχοι που έχει προσεγγίσει και προσπαθεί να κλείσει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη γραμμή των ψηλών θέλει έναν πραγματικό “πύργο” και από τη στιγμή που η λύση του Δήμου Αγγελόπουλου είναι δύσκολη, πλέον, σύμφωνα αξιόπιστες με πληροφορίες του Basketblog, εξελίσσεται σε μονόδρομο να γίνει η μεγάλη υπέρβαση με τον Τάσο Κασαμπαλή. Ο έμπειρος σέντερ είναι ένας από τους πιο “καυτούς” ελεύθερους ψηλούς που υπάρχουν στην αγορά και οι νεοφώτιστοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους για να θωρακίσουν τη γραμμή των ψηλών τους με έναν σημαντικό σκόρερ, ο οποίος παράλληλα “σκεπάζει” και το καλάθι στην άμυνα, μαζεύοντας συνήθως και διψήφιο αριθμό ριμπάουντ.

Ο Κασαμπαλής έπαιξε πέρυσι στη Β’ Εθνική με τον Α.Ο. Αγρινίου, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ προηγουμένως αποτέλεσε σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Μιχάλη Κουταλιανού, με τον οποίο είδε τον Αίολο Αστακού να φτάνει μέχρι τα πλέι οφ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.