Ο ΒΑΟΛ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Φρύδα ο οποίος και θα οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Γ’ Εθνική.

Ο Φρύδας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη θητεία σε αρκετές ομάδες έχει την εμπειρία για τη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, έχει περάσει από Άρη, Χ.Α.Ν.Θ., Β.Α.Ο., Κολοσσό Ρόδου, Ηρακλή, Villanova University, ICBS, Α.Σ. Τρικάλων, Αίολο, Δαναοί Τρικάλων, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Τρικάλων για 5 έτη στην Α1 όπως και ταμίας του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για το 2015 και 2016.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ΒΑΟ ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας:

«Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και την προπονητική αποτέλεσε για όλους μας μια ευχάριστη έκπληξη. Αποτελεί τιμή για τον σύλλογο και σε μερικούς από εμάς συγκίνηση, η συμπόρευση μας για ένα καλύτερο αύριο. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ομίλου καλωσορίζει τον φίλο Βαγγέλη στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΒΑΟ».

Ενώ ο Φρύδας ανέφερε πως, «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που με τίμησαν οι παλιοί μου παίκτες και σημερινοί διοικούντες του Β.Α.Ο. δίνοντας μου τη θέση του head coach του ομίλου. Είναι η επιστροφή μου στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Καλή αγωνιστική χρονιά».

Δείτε εδώ την εν λόγω ανακοίνωση:

 

Tags:
ΒΑΟ