Με προβλήματα αλλά με απόλυτη συγκέντρωση στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τον Μανδραϊκό (17/01, 17:00) για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (1ος Όμιλος Νότου) η ΦΕΑ. 
Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας καλείται να ξεχάσει γρήγορα τη σημαντική νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας την προηγούμενη αγωνιστική και να αφοσιωθεί στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό (17/01, 17:00) για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το έργο του Κυριάκου Κοσμίδη και των παικτών του είναι ούτως ή άλλως δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουν τη δεύτερη καλύτερη -βάσει βαθμολογίας- ομάδα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα εκτός έδρας. Μάλιστα, το έργο αυτό γίνεται ακόμα δυσκολότερο, αν συνυπολογίσει κανείς τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Κυριάκος Κοσμίδης. 
Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΦΕΑ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Κρητικό, ο οποίος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή και τον Κώστας Μπασέας που μπορεί να παίρνει μέρος στις προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμη να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Παρόλα αυτά, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με τους “κυανόλευκους”, κάτι που φαίνεται και από τα λεγόμενα του κόουτς Κοσμίδη, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία επισημαίνει στους παίκτες του ότι: «ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα κι αν παίξετε έξυπνα και σύμφωνα με τις δυνατότητές σας τίποτα δεν αποκλείει ώστε να φύγουμε με τη νίκη».