Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Πολυκράτη (72-58), αλλά κυρίως η καλή εμφάνιση έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του Παπάγου. Οι νεοφώτιστοι παρουσιάζονται ασταθείς μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού τους που θέλουν να βελτιώσουν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ιεράπετρα.

Οι “Στρατηγοί” θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, όμως, χωρίς τον ιθύνοντα νου τους καθώς ο Ηλίας Σοφρωνάς δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Μακρή στο κυριακάτικο παιχνίδι, με τον φόργουορντ των “μπλε” να έχει ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή να αποφασιστεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση.

Εξάλλου, ο κόουτς Νότης Κονδύλης μιλώντας στο basketblog.gr για τη μονομαχία με την Ιεράπετρα και την πορεία του Παπάγου στο φετινό πρωτάθλημα ξεκαθάρισε πως “είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και τα δύο εντός έδρας που έχει δώσει μέχρις στιγμής η Ιεράπετρα τα έχει χτυπήσει μέχρι το τέλος. Είναι πλασματικές οι διαφορές με τις οποίες έχει ηττηθεί στα περισσότερα παιχνίδια”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των “Στρατηγών” και κατέληξε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας του:

“Αυτή τη στιγμή καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει. Δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Έτσι όπως πηγαίνει το πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για το ποιος θα προβιβαστεί και ποιος θα υποβιβαστεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουμε καλύτερο ρυθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι να πορευόμαστε“.