Μετά από μια εξαιρετική χρονιά, ο Άρης Πετρούπολης και ο Παναγιώτης Κακαλιάς δεν θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Έλληνα τεχνικό να αφήνει την σφραγίδα του στην εκπληκτική πορεία του Άρη, ο οποίος ενώ δημιούργησε ομάδα για την Α’ ΕΣΚΑ, με τις ανακατατάξεις βρέθηκε στην Γ’ Εθνική, κάνοντας τρομερή πορεία, και για ένα χρονικό σημείο να βρίσκεται κοντά στις θέσεις ανόδου.

Πριν από λίγη ώρα, και σε φιλικό κλίμα, αποφάσισαν να μην πορευτούν μαζί, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει: «Μετά από μια ονειρική χρονιά, το ταξίδι κάπου εδώ έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ πολύ την πρόεδρο της ομάδας, Ελισάβετ Φάσουρα, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Δερβετζή, τον έφορο Γιάννη Καλλανίδη, το ΔΣ, τους φιλάθλους της ομάδας, και πάνω από όλα τους παίκτες για την πραγματικά άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

Λίγο μετά το ρεπορτάζ μας εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση :

«Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του προπονητή Παναγιώτη Κακαλιά με την ανδρική ομάδα.

Μετά την πετυχημένη πορεία της ομάδας στην πρώτη της παρουσία στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου ήταν να συνεχίσει με το ίδιο τεχνικό τιμ και τη νέα περίοδο. Ο κ. Κακαλιάς είχε αντίθετη άποψη και προτίμησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, άλλου συλλόγου της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Κακαλιά για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!»