Παρελθόν από το ρόστερ του Ιωνικού Νικαίας αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Σταύρος Φιλιππόπουλος, το “διαζύγιο” με τον οποίο ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ. Η διοίκηση των “κυανόλευκων” φρόντισε να ευχαριστήσει τον πρώην, πλέον, παίκτη του Ιωνικού Νικαίας τονίζοντας πως επρόκειτο για “έναν συνεπή αθλητή, υπόδειγμα σε όλες τις στιγμές της ομάδας, και έναν εξαίρετο χαρακτήρα“.

Αναλυτικά:

Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Φιλιππόπουλο.

Ως επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αθλητή Φιλιππόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο μας. Τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας υπήρξε από τους καταλυτικούς συντελεστές της ανάκαμψης της ομάδας, δίνοντας την ευκαιρία να μοιραστούμε την χαρά διαδοχικών ανόδων στη Γ’ Εθνική και στην Β’ Εθνική.

Στον Σταύρο Φιλιππόπουλο, συναντήσαμε έναν συνεπή αθλητή, υπόδειγμα σε όλες τις στιγμές της Ομάδας, και έναν εξαίρετο χαρακτήρα. Ο Σταύρος αποτελεί επάξια κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ιωνικού του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην αθλητική αλλά και την προσωπική του πορεία”.