Με μαγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιστροφή του Οίακα στις Εθνικές Κατηγορίες, καθώς όχι απλά στάθηκε καλά στην Γ’ Εθνική, αλλά πανηγύρισε και το πολυπόθητο εισιτήριο για την Β’ Εθνική έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια!

Ο μετρ των ανόδων (έξι στην καριέρα του), Μάρκο Ψάλτου, ήρθε για να δώσει δύναμη, ποιότητα και εμπειρία στη φροντ λάιν του Παύλου Νώντα και τα κατάφερε εξαιρετικά, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν με πολύ καλές στιγμές. Ο σέντερ της ομάδας της Αργολίδας μίλησε στο Basketblog για τα όσα έζησε φέτος και τους λόγους που έφεραν την επίτευξη του μεγάλου στόχου…

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Ο Οίακας Ναυπλίου είναι ένα σοβαρό σωματείο, με πάρα πολύ σοβαρή και καλή διοίκηση, η οποία προσφέρει ιδανικές συνθήκες σε όλη την ομάδα για να ασχολούμαστε με το άθλημα που αγαπάμε. Επίσης, από τα μεγάλα ατού της ομάδας είναι ο φίλαθλος κόσμος του Ναυπλίου που έχει αγκαλιάσει την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι γεμίζει το κλειστό και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα.

Όσον για τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι δικαίως πήραμε ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου. Σε ένα ακρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αρκετές καλές ομάδες που σχεδόν κάθεμια έχει 4-5 παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και πολλά ταλαντούχα παιδιά. Το μυστικό της επιτυχίας της μας εκτός από καλή δουλειά στις προπονήσεις που έκανε ο προπονητής μας, Παύλος Νώντας με τους συνεργάτες του, είναι ότι όλοι εμείς οι παίκτες βάλαμε στην άκρη τον προσωπικό μας εγωισμό και αποδεχτήκαμε ρόλους που χρειαζόταν για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που είχε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς. Μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου που είναι καταπληκτικά παιδιά”.