Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί φέτος η ΑΕ Πεντέλης και συγκεκριμένα στον 2ο  όμιλο. Για αυτό το μεγάλο ταξίδι της, που θα περιέχει πολλούς προορισμούς, όπως Αττική , Νάξο, Σαντορίνη, Λαμία, Κρήτη, Κω, Αταλάντη και Θήβα, ψάχνει συνοδοιπόρους, οι οποίοι μέσω της ομάδας θα μπορέσουν να προβάλουν τις εταιρείες τους και τα προϊόντα τους, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του συλλόγου που εκτός από την ομάδα των ανδρών έχει και τμήματα υποδομής με 200 παιδιά και 150 εφήβους.

Αναλυτικά:

H ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Μπάσκετ της Γ’ Εθνικης στον 2ο ομιλο.
Η αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας θα ταξιδέψει μαζί της, σε πολλά ενδιαφέροντα σημεια της χώρας μας: στην Αττικη, στη. Ναξο, στη Σαντορινη,στη Κω,στο Ηράκλειο της Κρητης,στη Θήβα, στην Αταλάντη καί τη Λαμία προβαλλοντας τα λογοτυπα των χορηγων της.Παραλληλα οι χορηγοι της αγωνιστικης εμφανισης της ομαδας, ανταποδοτικά για την χορηγία τους, θα εχουν την δυνατοτητα να προβαλουν την. εταιρια τους η τα προιοντα τους,με πανο. διατασεων 3 x 2 m αναρτημενο σε περίοπτη θέση ,στην έδρα της ομάδας , στη δυναμική περιοχή του ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, στο. κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Πεντελης. 
Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόταση μας μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρια για μια πολυ αποδοτική προβολη, με χαμηλό συγκριτικά κοστος. 
Παράλληλα θα συμμετάσχετε στην ανάπτυξη και τη συνεχόμενα ανοδική πορεία, ενός υγειους Συλλόγου που εκτός από την α’ομαδα, διαθέτει Ακαδημία με περισσότερα απο 200 παιδιά και εφήβους και 150 μελη. 
Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλογου: τηλ. 210 8032395. κιν.: 695 6336650