Τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή του Κώστα Οικονομάκη στον πάγκο της ομάδας κάνουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας. Η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιονίκη συνδυάστηκε με την παραμονή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο εν όψει της νέας σεζόν.

Το γεγονός, όμως, πως ο ίδιος μένει μόνιμα στην Αθήνα αλλά και μία σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Έτσι, οι άνθρωποι του Ολυμπιονίκη στρέφονται σε άλλες λύσεις έχοντας ήδη καταρτίσει σχετική λίστα με ονόματα προπονητών από την ευρύτερη περιοχή.

Το θετικό, πάντως, για την ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας είναι πως ο σχεδιασμός είναι λιγότερο περίπλοκος σε σχέση με πέρυσι καθώς οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ θα είναι ελάχιστες. Ήδη οι Παναγιώτης Ζωγόπουλος (25, 1.89), Ηρακλής Κριτσέλης (27, 1.97), Χρήστος Μίγκος (28, 1.85) και Ξενοφών Σακελλαρίου (26, 1.87) παρέμειναν στο δυναμικό του Ολυμπιονίκη, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο (22, 1.98), ο οποίος είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Τέλος, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιονίκη, τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Ανδρέα Δανίκα.