Έτοιμη να “κλείσει” το ρόστερ της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την επάνδρωση της ομάδας. Οι “κυανέρυθροι” απέκτησαν τον Γιώργο Δέλιο (31, 2.03), θωρακίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ρακέτα τους, ενώ κάτοικος Αμαρουσίου θα παραμείνει ο Παντελής Κυπριτζόγλου (29, 1.97), ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο.

Το μοναδικό ερωτηματικό που πλανάται αυτή τη στιγμή πάνω από το κλειστό του Αμαρουσίου έχει να κάνει με την παραμονή (ή μη) του Γιώργου Χαραλαμπάκη (36, 2.00) αφού επαγγελματικοί λόγοι ενδέχεται να κρατήσουν τον πολύπειρο φόργουορντ μακριά από τη Νίκη την επόμενη σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος της παραμονής του μεγαλύτερου μέρους του περσινού ρόστερ επετεύχθη και με το παραπάνω και σε συνδυασμό με τις λίγες, αλλά ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, το μόνο που απομένει είναι η απόκτηση 1-2 παικτών κάτω των 22 για να ολοκληρωθεί το παζλ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.